4/05/2018

kaikki on hyvin

Paprulta tuli uusi biisi tänään ja mä olin venannut sitä tosi kauan. Mä muistan kun äitin kanssa kuunneltiin yleäksältä Sä jätät jäljen -ensisoittoa joskus kolme vuotta sitten. Sitä ennen mä olin kuunnellut Ruger Haueria jo sataviissataa vuotta. Henkka voisi olla mun lemppari-ihminen. Post Alfa on mun kirjahyllyn paras juttu. Maanantaisin kuuntelen Radio Helsinkiä ja nautin kun Henkka puhuu. Siinä ihmisessä on maailman kauneinta melankoliaa. Jos mä haluan huvittua, mä luen vauva.fistä onko paperi t sinkku  ja miltä paperi teen hiukset tuoksuu -keskusteluita.

Joskus mä törmäsin siihen Helsingissä ollessani. En mä sanonut mitään, en edes moikannut. Hymyilin vain sydän vähän pakahtuen. Mä olen nähnyt kaksisataa artistia livenä keikalla, mutta papru ei ole yksikään niistä ja siitä mä olen katkera. Jotenkin vaan ei alaikäisyys ja pohjoisessa asuminen täsmää sen liikkumisiin. Mutta onneksi se onkin sellainen kaukaa ihailtava. Välillä se vaikuttaa ujolta.

Tänään aamukahvilla me istuttiin hipihiljaa äitin kanssa ja vielä kymmenen minuuttia biisin loppumisen jälkeen. Mitä mieltä ootte?


kuva

1 kommentti:

  1. Paperi T on yks niistä rap-artisteista, jonka sanotukset iskee syvälle.

    VastaaPoista