4/02/2018

maaliskuun lempparijutut

En ole koskaan ikinä aikaisemmin tällaista postausta tehnyt, mutta nyt ajattelin, että voisi olla jotenkin ehkä yllättävämpi, vähän erilainen kuukauden suosikit -postaus, kun olen ollut maaliskuun saikulla tekemättä melkein mitään! Joissankin blogeissa oon nähnyt ihmisten tekevän sellaisia rajatumpia kuukauden suosikit -postauksia, esimerkiksi pelkästään kosmetiikasta tai kirjoista tai elokuvista. Mutta koska mulla ei ole mitään noista kovin montaa tullut viime kuussa, niin kootaas tähän postaukseen kaikki sekalaiset suosikit, hops!


Dublin! Ehkä maailman symppiksin kaupunki, missä olen känynt! Helppo suunnistaa, paikalliset äärimmäisen ihastuttavaa väkeä, kauniita ihmisiä ja halpaa viiniä, mitä muuta voisi toivoa? Ei mutta ihan vakavasti puhuen, ihastuttava nykytaiteen museo veti minua kovasti puoleensa ja jopa ilman nettiyhteyttä osasin sinne suunnistaa ja selvisin jopa takaisin sieltä vähän syrjemmästä. Varmasti palaan sinne joskus!


Sons of Anarchy - aaaaa saan niin paljon mielihyvää tuon sarjan katsomisesta. Ensin hieman kyynisesti ja arvuutellen kuuntelin frendini mainospuhetta sarjasta, mutta motskarikauden avajaisten lähestyessä en voinut olla kurkkaamatta ainakin sitä yhtä jaksoa. Sitten rakastuin Jacksoniin, sarjan päähenkilöön, vähän holtittomaan SOA:n prätkäjätkään. Kaunis poika. Sarja siis kertoo kylänpahasesta jota tavallaan pitää hallussaan moottoripyöräjengi ja jotenkin mua on ne badass -pojat aina kiehtoneet. Hitsi.Pyhimys, Tapa poika -albumi. Ja erityisesti Korni uni. Ihastuttava albumi, loistavasti koottu, huippuja feattaajia ja maailman parhaat sanoitukset. Pyhimys ei petä eikä jätä.


Mansikkapipo, joka on siis ehkä vuodelta 1999. Systeri käytti jo vauvaiässään ja pari vuotta myöhemmin minä. Nyt löysin sen äitin varastosta sitä siivoillessani ja pihistin omaan kaappiini - ehkä symppiksin ikinä, vai mitä ootte mieltä?


Viidakkohuone ja kevät! Tarvitseeko jälkimmäiseen sanoa mitään??? Sain jo pienen maistiaisen Irlannissa ollessani ja se oli ihanaa. Maailman paras aika vuodessa, en odota mitään enempää, kuin lisääntyvää valoa, freshejä aamuja, sitä uuden alun tunnetta ja kevätpukeutumista! Kaikki ihmiset on silminnähden pirteämpiä ja ihmisläheisempiä, voi juku se on ihanaa. Viidakkohuoneella viittaan omaan yhteentoista ja puoleen neliööni kahdeksannessa kerroksessa soluasunnossa. Käytin viikon ruokarahat huonekasveihin ja siemeniin, joita sitten kylvin purkkeihin ja purnukoihin. Boksi on totaalisesti muuttumassa sademetsäksi ainakin kosteudesta ja vehreydestä päätellen, ihanaa!

Mitäs mietitte tällaisesta postauksesta? Osasinko?

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja lemppareita sulla ja kivasti kyllä toteutit tän niin yleisen postauksen. Ihanalla omalla tavallas :D SOA on kyl aivan upee sarja! Katon sen aina kerran vuodessa kokonaan läpi xD ja aina saa tunteet samalla tavalla kuohuomaan niin kuin ekaa kertaa kattois. Ah, Dublin... Paikka jossa niin tahtoisin itekin vierailla. I envy you

    VastaaPoista